XVIII. Ikerház fél eladó

Budapest XVIII.

QR Code
Leírás

XVIII. Szent Imre-kertváros csendes mellékutcájában eladó egy 1079 nm-es telken elhelyezkedő ikerház jellegű ingatlan egyik fele. A ház széles utcafronttal rendelkezik, teljesen külön bejáratú, a hozzá tartozó telekrész 507 nm. Az ingatlan jó állapotú, folyamatosan karbantartott. Földszinti része a 60-as évek végén 40-es téglából épült, alapterülete 100 nm-es. Ezen a szinten tágas előtér-közlekedő, 3 szoba, étkezőkonyha, spájz, fürdőszoba-wc található. Tetőre 86-ban került beépítésre, amely bruttó 55 nm, nettó hasznos alapterülete 33 nm. Jelenleg egy nagyméretű szobából és egy gardrób helyiségből áll, de akár kétszobássá is átalakítható.

További információk:

-beépített konyhabútor tűzhellyel -hőszigetelt nyílászárók alumínium redőnyökkel felszerelve -riasztó -2006-ban került sor a teljes tetőszerkezet felújítására, illetve új cserépfedésre -2021-ben az elektromos hálózat bővítése történt meg 3x32A

A ház alatt található egy 15 nm alapterületű pince, ahol a vegyestüzelésű kazán található, egyrészt ezzel is fűthető a ház, másrészt pedig NOBO fűtőpanelekkel, illetve klímákkal.

Az udvar több gépkocsi tárolására is alkalmas.

Infrastruktúra: elhelyezkedésének köszönhetően kiváló közlekedés jellemzi, az Üllői úton több buszjárat és az 50-es villamos is megtalálható, közelben Lőrinc-Center Bevásárlóközpont, óvoda, iskola, konditerem stb.

Amennyiben kérdése lenne, illetve szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem keressen bizalommal akár hétvégén is!!

Részletek
Megye : Budapest
Város : Budapest XVIII.
Kategória : Ikerház
Ár : 86.000.000 Ft
Állapot :
Szobák : 4
Fürdő/WC : Külön
Épület szintjei : 2
Emelet : Földszint
Alapterület : 133 m²
Telek terület : 507 m²
Klíma : van
Tetőtér : van
Pince : van
Komfort : Komfort
Address Map
Longitude : E19° 12' 6.7''
Latitude : N47° 25' 49.2''
Ikerház
  • Szobák : 4
  • Épület szintjei : 2
  • Alapterület : 133 m²
86.000.000 Ft
Agent info
Kapcsolatfelvétel